Cast

BROERS - de film door Bram Schouw

Jonas Smulders

Jonas Smulders (1994) maakte in 2010 zijn debuut in de One Night Stand TUNNELVISIE. Meer rollen volgden snel en in 2013 werd hij bekend door zijn hoofdrol in de eindexamenfilm COWBOYS JANKEN OOK en de speelfilm HET DINER. Hij speelde vervolgens in de tv-film JONGENS, die werd geselecteerd voor verschillende internationale filmfestivals, en series als PENOZA en FLIKKEN MAASTRICHT. In 2015 werd hij bekroond met een Gouden Kalf voor zijn rol in GEEN KONINGEN IN ONS BLOED.

BROERS - de film door Bram Schouw

Niels Gomperts

Niels Gomperts maakte zijn filmdebuut in 2010 in de speelfilm SHOCKING BLUE. Deze rol leverde hem een Gouden Kalf-nominatie op voor Beste Mannelijke bijrol. Ook voor zijn rol in de speelfilm LENA ontving hij een Gouden Kalf nominatie in dezelfde categorie. Op televisie is Niels voornamelijk bekend als de zoon van Monic Hendrickx in de veelgeprezen misdaadserie PENOZA. Ook was hij te zien in o.a. DAGEN VAN GRAS, ZUSJES, AAF, ‘T SCHAEP MET DE VIJF POOTEN, VAN GOD LOS en A’DAM– E.V.A.

Christa Théret

Christa Théret (1991) is bekend door haar rol in RENOIR in 2012 waarvoor werd ze genomineerd voor een Lumiere Award voor Beste Actrice. Théret’s acteercarrière begon op 11-jarige leeftijd in de film HEADHUNTER. Daarna speelde ze in vele producties, zoals LE COUPERET, ET TOI T’ES SUR QUI en L’HOMME QUI RIT. Haar eerste grote doorbraak was de hoofdrol in LOL (2008, Lisa Azuelos). Théret is twee keer genomineerd voor de César (de Franse Academy Award). In 2013 was ze de Franse Shooting Star op de Berlinale.

Rufus - BROERS

Rufus

Rufus is behalve een beroemd Frans acteur ook een productief kunstenaar die regelmatig op het podium staat met zijn eigen poëtische en vaak humoristische shows. Hij speelde de vader van Amélie in de gelijknamige film van Jean-Pierre Jeunet en daarnaast in meer dan 170 Franse speelfilms waaronder DELICATESSEN, LA CITÉ DES ENFANTS PERDUS, LES MISERABLES en CHANT D’HIVER.

Hanna van Vliet

Hanna van Vliet is in 2014 afgestudeerd aan de Amsterdamse Theaterschool. Sindsdien speelde ze oa in producties bij Orkater en de Toneelschuur. Ze was Pippi in de gelijknamige musical en brak landelijk door met haar rol in De Tweeling, waarvoor ze werd genomineerd voor een Musical Award.

Op tv is ze te zien in de series Toon en b.a.b.s. en in de speelfilms RON GOOSSENS, LOW BUDGET STUNTMAN en OSCAR.

Tim Linde

Tim studeerde af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (2012). Sindsdien is hij als acteur werkzaam bij De Nieuwe Amsterdam, Toneelschuur en Tryater. Sinds 2012 als acteur verbonden aan Frascati en Oostpool. Momenteel speelt hij bij het NNT onder regie van Julie van den Berghe in Penthesilea en bij Frascati onder regie van Hulst en Tarenskeen in Buut de naderde dood. Film oa: BOWIE IS BINNEN (2012), HET VERBORGEN EILAND (2014) EEN GOED LEVEN (2015) en WATERBOYS(2016).